Menu Luk

Digitale foredrag

Dansk Råd for Genoplivning afholder hvert år i samarbejde med TrygFonden gratis digitale foredrag med nogle af Danmarks skarpeste eksperter inden for stroke. Se eller gense alle foredragene fra 2023 her

Hvad er Hjerneugen?

Hvert år i uge 11 er det national Hjerneuge i Danmark. En række danske organisationer, bl.a. Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen, har tradition for at markere ugen med arrangementer rundt omkring i landet. Arrangementerne handler både om hjernens fantastiske funktioner, dens mysterier og de sygdomme, som kan ændre hjernens evne til at fungere.

I Hjerneugen 2020 deltog Red Hjernen for første gang med ambitionen om at give danskerne ’Stræk, snak, smil’ på hjernen og hjælpe til at lære symptomerne på stroke og straks ringe 1-1-2. Siden da er der hvert år i uge 11 blevet afholdt gratis digitale foredrag med seneste nyt indenfor strokeområdet. I 2022 er der blevet udviklet tre kampagnefilm. De nye kampagnefilm omhandler mennesker, der har været ramt af et stroke og deres pårørende, som fortæller deres oplevelse. Kampagnefilmene har til formål at informere om tegnene på stroke samt vigtigheden af at ringe 1-1-2 hurtigst muligt. 

Bestil gratis stroke-materialer

Er du sundhedsfaglig medarbejder, og vil du gerne gøre opmærksom på Hjerneugen i indgangen til hospitalet, på din afdeling eller i venteværelset hos den praktiserende læge? Så kan du bestille gratis plakater, foldere og roll-up fra Red Hjernen.