Menu Luk

Hjerneugen sætter fokus på stroke

Hvad er Hjerneugen?

Hvert år i uge 11 er det national Hjerneuge i Danmark. En række danske organisationer, bl.a. Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen, har tradition for at markere ugen med arrangementer rundt omkring i landet. Arrangementerne handler både om hjernens fantastiske funktioner, dens mysterier og de sygdomme, som kan ændre hjernens evne til at fungere.

I Hjerneugen 2020 deltog Red Hjernen for første gang med ambitionen om at give danskerne ’Stræk, snak, smil’ på hjernen og hjælpe til at lære symptomerne på stroke og straks ringe 1-1-2.

I år var der mere end 60 tilmeldte arrangementer over hele landet. De fik alle fik tilsendt en hjerneugepakke med materialer fra Red Hjernen til at sætte fokus på stroke. Materialerne kan selvfølgelig også bruges til andre gode anledninger i løbet af året. Se hvad pakken indeholder nedenfor.

Desværre blev årets Hjerneuge ikke som ventet pga. COVID-19-epidemien. Vi glæder os derfor til Hjerneugen 2021, hvor vi forhåbentlig får mulighed for at dele spændende historier om hjernen og vigtig viden om stroke med hele Danmark.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få mere info om deadlines og tilmelding til Hjerneugen 2021. 

Aktørpakken til Hjerneugen:

  • 100 stk. balloner
  • 50 stk. flyers m. kuglepen
  • 50 stk. foldere
  • 25 stk. quiz om stroke
  • 25 stk. tegning til børnene