Menu Luk

Hjerneugen 2022

Igen i år afholder vi en række webinars om stroke

I anledning af årets Hjerneuge afholder Red Hjernen i samarbejde med TrygFonden igen i år en række webinars om den nyeste viden og aktiviteter indenfor stroke med spændende oplægsholdere. Foredragene vil snarest bliv offentliggjort her på siden – hvis du vil have direkte besked, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her

 

Se alle webinars fra sidste års Hjerneuge

Kristina Eiskjær Sørensen, projektsygeplejerske
Gitte Rasmussen, sundhedsfaglig rådgiver

Martin Fauerholdt Gude, læge og ph.d.-studerende

Afholdt mandag den 15. marts kl. 20

Christina Rostrup Kruuse, professor og overlæge
Lene Kjærhauge Christiansen, sygeplejerske

Afholdt den 17. marts kl. 13

 

 

Rikke Steen Krawcyk, forsknings- og udviklingsfysioterapeut ph.d. og post.doc
Rolf Blauenfeldt, 
læge og ph.d.-studerende

Afholdt den 17. marts kl. 20

 

Claus Ziegler Simonsen og Maria Nordfang

Moderator: Birgitte Hysse Forchhammer

Birger Kjærbye, Heidi Shil Eddelien og Ane Bull Iversen

Moderator: Maria Nordfang

Bestil gratis stroke-materialer

Er du sundhedsfaglig medarbejder, og vil du gerne gøre opmærksom på Hjerneugen i indgangen til hospitalet, på din afdeling eller i venteværelset hos den praktiserende læge? Så kan du bestille gratis plakater, foldere og roll-up fra Red Hjernen.

Hvad er Hjerneugen?

Hvert år i uge 11 er det national Hjerneuge i Danmark. En række danske organisationer, bl.a. Hjernesagen og Hjerneskadeforeningen, har tradition for at markere ugen med arrangementer rundt omkring i landet. Arrangementerne handler både om hjernens fantastiske funktioner, dens mysterier og de sygdomme, som kan ændre hjernens evne til at fungere.

I Hjerneugen 2020 deltog Red Hjernen for første gang med ambitionen om at give danskerne ’Stræk, snak, smil’ på hjernen og hjælpe til at lære symptomerne på stroke og straks ringe 1-1-2. Mere end 60 aktører havde tilmeldt sig med arrangementer over hele landet. Desværre kunne arrangementerne ikke gennemføres pga. COVID-19-epidemien.

Det er gratis at deltage i foredragene, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og kommentere. Alle foredrag bliver optaget og kan ses på hjemmesiden efterfølgende.